Проверка по повод сигнал за пропаднал участък от магистрала Хемус започна

...
Проверка по повод сигнал за пропаднал участък от магистрала Хемус започна
Коментари Харесай

Започна проверката на Хемус заради сигналите за пропадане

Проверка във връзка сигнал за пропаднал сектор от магистрала  " Хемус " стартира Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търговище. Експерти от Областно пътно ръководство, Регионалната дирекция на ДНСК, чиновници на ГДНП и на ОД на МВР-Търговище подхващат взаимни дейности за изясняване аргументите за зародилия проблем.

По предписание на управлението на Министерство на вътрешните работи, в ОД на МВР-Търговище незабавно след приемането на сигнала са подхванати дейности по инспекцията. Сформирана е комисия от специалисти, която да извърши оглед на въпросния сектор от автомагистрала " Хемус " в лота от пътен възел " Буховци " до пътен възел " Белокопитово ", който е на границата сред общините Търговище и Шумен. 

Днес специалистите от комисията са били на оглед по трасето. За да се срещнат с фактическата конюнктура, на място са били шефовете на ОД на МВР-Търговище ст. комисар Мариан Михайлов и на ОД на МВР-Шумен - ст. комисар Георги Гендов, регионалните шефове на Търговище Станимир Парашкевов и на Шумен Валентин Александров, представители на фирмата-изпълнител.

Предстои да бъде изяснено пропадането на пътен сектор, " квалифициран за въвеждане в употреба и с към този момент положени асфалтово покритие, маркировка и мантинели. Проверката продължава под управлението на чиновници на ГДНП, като работим взаимно с сътрудниците от Шумен. Целта е да приключим в къс период и да оповестим резултатите поради публичната значителност и медийния резонанс ", е пояснил след приключването на огледа ст. комисар Михайлов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР